Sant Feliu participa en la Setmana de Desenvolupament Local d'Ermua

El consistori va presentar la seva experiència tecnològica Urban Lab.

Sant Feliu de Llobregat ha estat una de les ciutats baixllobregatines que han participat en la X Setmana de Desenvolupament Local d'Ermua. Un esdeveniment que va tenir com a objectiu promoure el coneixement i l'intercanvi d'experiències en l'àmbit de la innovació entre administracions locals. Van participar representants de quatre ajuntaments (Ermua, Bilbao, Viladecans i Sant Feliu), cadascun dels quals van presentar una de les iniciatives innovadores que ja s'apliquen amb èxit en el seu territori.

Alguacil, el ponent

En el cas de Sant Feliude Llobregat, Mario Alguacil, director de Tecnologies i Gestió del Coneixement a l'Ajuntament, va presentar la ponència “Urban Lab Sant Feliu, ecosistema de validació i prototipatge de productes i serveis digitals”. Sota aquest títol es va explicar l'aposta de la ciutat per formar part d'SmartCatalonia, la xarxa de ciutats catalanes d'Urban Labs, i les diferents experiències que s'han dut a terme per testejar productes.

En aquest sentit, es va explicar que el parc Nadal s'ha convertit en un espai de prova de noves tecnologies i gestió telemàtica amb el projecte d'enllumenat intel·ligent. També els edificis públics poden acabar esdevenint laboratori de proves de diferents eines en estudi d'implantació, així com la ciutadania que pot provar productes o serveis d'start ups i emprenedors locals. De fet, des de la Torre del Roser ja s'han realitzat diferents test i proves de productes d'empreses, emprenedors i projectes creats sota el programa concurs Yuzz adreçats a joves amb inquietuds tecnològiques i idees innovadores.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix