El Citilab de Cornellà de Llobregat acollirà una JamToday Fair

Imprimeix

La trobada, que se celebrarà el pròxim dilluns i dimarts, se centrarà en la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre se celebrarà al Citilab i a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) una JamToday Fair. En aquesta ocasió, la trobada posarà el seu focus en la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables. La JamToday Fair oferirà durant dos dies diferents claus per mostrar el potencial de les Jams a l’hora de crear videojocs en l’entorn de l‘aprenentatge.

Dues jornades

El programa previst es dividirà en dues jornades. En primer lloc, la JamToday Business Game que tindrà lloc durant el 30 de novembre, que aplegarà els guanyadors de les 15 gamejams que s’han organitzat durant 2015 per tot Europa. Els participants se centraran en estratègies de negoci i màrqueting per impulsar el seu videojoc en el mercat. A les 19.30 h hi haurà un cocktail i un pitch dels videojocs guanyadors de les JAMs internacionals celebrades el 2015. Aquest acte tindrà lloc a la seu d’ENTI-UB.

L’endemà, diumenge 1 de desembre, se celebrarà la fira. Les activitats arrencaran a les 8.30 hores amb el registre dels participants. Al llarg de tot el dia hi ha programats workshops i conferències amb especialistes en videojocs, innovació i salut. Comptarem amb ponents de nivell com ara David Wortley, director fundador del Serious Games Institute de Gran Bretanya, Gloria Gómez, professora de la Sidney Medical School i Eva Gaspar, CEO d’Abylight. Es donaran a conèixer les darreres novetats en jocs enfocats a l’aprenentatge i la salut. La inscripció és gratuïta.

Què és?

La Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic i municipis. Per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les GameJam i ha creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa JamToday.

Redacció / Foto: Citilab