Joana Raspall reviurà a través d’una aplicació per a mòbils i tauletes

Imprimeix

Es tracta de l’APP “un món de poesia” adreçada a infants d’entre 6 i 11 anys perquè a través del joc s’endinsin en el món literari de la poetessa santfeliuenca.

L’escriptora i poetessa Joan Raspall també es pot seguir pel mòbil o tablet. Aquesta setmana s'ha fet públic el naixement d'un nou projecte cultural vinculat a la seva obra. Es tracta de l’App “un món de poesia”, una adreçada als infants d'entre 6 i 11 anys perquè a través del joc s'endinsin en el món literari de la poetessa.

El projecte, impulsat per Ernest Cauhé, nét de Joana Raspall i periodista, es presentarà al desembre coincidint amb els dos anys de la mort de l'escriptora. Tot i que la iniciativa ja està pràcticament enllestida s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami per completar el finançament necessari del projecte a través d'aportacions de particulars, entitats o institucions.

Segons Ernest Cauhé, la idea de traslladar l'univers poètic de Joana Raspall a l'entorn tecnològic va començar a agafar forma fa un parell d'anys: "Vaig arribar a comentar-li a la meva àvia la possibilitat de convertir els seus poemes en un entorn tàctil, interactiu i divertit, adaptant el concepte de poesia juganera de la seva obra".

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana