Joana Raspall reviurà a través d’una aplicació per a mòbils i tauletes

Es tracta de l’APP “un món de poesia” adreçada a infants d’entre 6 i 11 anys perquè a través del joc s’endinsin en el món literari de la poetessa santfeliuenca.

L’escriptora i poetessa Joan Raspall també es pot seguir pel mòbil o tablet. Aquesta setmana s'ha fet públic el naixement d'un nou projecte cultural vinculat a la seva obra. Es tracta de l’App “un món de poesia”, una adreçada als infants d'entre 6 i 11 anys perquè a través del joc s'endinsin en el món literari de la poetessa.

El projecte, impulsat per Ernest Cauhé, nét de Joana Raspall i periodista, es presentarà al desembre coincidint amb els dos anys de la mort de l'escriptora. Tot i que la iniciativa ja està pràcticament enllestida s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami per completar el finançament necessari del projecte a través d'aportacions de particulars, entitats o institucions.

Segons Ernest Cauhé, la idea de traslladar l'univers poètic de Joana Raspall a l'entorn tecnològic va començar a agafar forma fa un parell d'anys: "Vaig arribar a comentar-li a la meva àvia la possibilitat de convertir els seus poemes en un entorn tàctil, interactiu i divertit, adaptant el concepte de poesia juganera de la seva obra".

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix