Citilab forma professors en programació, robòtica, 3D i accés a dades obertes

Imprimeix

Han estat una cinquanta de primària i secundària i s’emmarquen dintres de la trajectòria del projecte Edutec.

En les darreres setmanes, Citilab ha realitzat una formació per a cinquanta professors de primària i secundària per introduir-los en les tecnologies de la programació, robòtica,  3D, accés a dades obertes i la seva aplicació a l’aula. Aquestes formacions fomenten les vocacions científic-tècniques entre els alumnes, promouen les habilitats d’aprenentatge del segle XXI i s’emmarquen dintre de la trajectòria del projecte Edutec al Citilab, un projecte que fomenta l’ensenyament de la programació com a via per a promoure la innovació.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona s’està portant a terme una formació en programació i robòtica en S4A, que contempla sessions presencials, telemàtiques i de suport a l’aula.

Amb el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE) del Departament d’Ensenyament s’han organitzat dues jornades de presentació de nous entorns de programació que permeten treballar d’una manera senzilla, gràfica i dinàmica diferent àmbits tecnològics: Snap4Arduino per treballar amb electrònica i robòtica, Beetleblocks per al disseny, impressió 3D i Snapi! i dades obertes i accés a serveis web. 

Redacció / Foto: Citilab