L’AMB presenta les novetats de l’aplicació AMBTempsbus

Incorpora serveis que operen al territori metropolità (autobús, Metro, Tram, FGC i RENFE), dóna informació d’avisos sobre incidències del servei i té la possibilitat d’aportar comentaris i suggeriments en directe sobre el transport públic.

L'AMB ha presentat aquest matí les millores de l’aplicació AMBTempsbusi. En col·laboració amb Cetremsa, empresa pública de l'AMB dedicada a la informació, s'han introduït importants novetats que converteixen l'app en una eina encara més útil.

Més usuaris

La utilització de l’AMBTempsbus està experimentant una línia ascendent en el seu us. Actualment compta amb uns 121.500 usuaris en la seva versió Android i aproximadament 56.000 en la versió iOS. Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre les 200.000 en dies feiners i les 135.000 els caps de setmana.

Nova versió

Les necessitats dels usuaris han estat l'element clau a l'hora d'idear la nova versió de l'app. S'han analitzat les peticions realitzades a través del correu electrònic, formulari web, xarxes socials i els respectius portals de les aplicacions (Play Store i App Store).

AMBTempsbus proporciona, amb la nova versió, informació sobre tots els serveis de transport públic que operen al territori metropolità. Així, mentre que abans només oferia dades sobre la xarxa d'autobusos, s'hi ha afegit els serveis Metro, Tram, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies RENFE, amb els corresponents horaris i itineraris. Aquesta important actualització permet planificar amb molta més precisió els itineraris, potenciant la intermodalitat entre diferents transports.

Una altra de les novetats de l'aplicació és l'avís, en temps real, de qualsevol incidència relacionada amb la xarxa d'autobús metropolità. Davant de, per exemple, el tall d'una línia o l'anul·lació d'una parada per obres, l'usuari pot veure-ho sobre la seva parada i planificar una ruta alternativa, guanyant així temps i estalviant desplaçaments innecessaris.

Finalment, una nova funció afegida a AMBTempsbus és la possibilitat d'enviar suggeriments i queixes directament als tècnics de mobilitat de l'AMB, per tal de millorar els serveis. L'usuari podrà fer-ho de dues maneres: mitjançant una adreça de correu electrònic, o omplint el formulari oficial de queixes, que s'ha adaptat per accedir-hi còmodament des de la pròpia aplicació. Totes les queixes tenen la corresponent resposta per part de l'administració metropolitana, en el termini de 20 dies.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix