David Carrasco guanya el concurs Yuzz Sant Feliu 2015

El jove santfeliuenc tindrà l’oportunitat de presentar el seu projecte a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial.

El projecte 'Ticket App' ha estat el guanyador del concurs Yuzz Sant Feliu 2015. El seu creador, el santfeliuenc David Carrasco, tindrà l’oportunitat de viatjar del 29 d'octubre al 4 de novembre a Silicon Valley on coincidirà amb 41 joves emprenedors més que han estat premiats en altres centres Yuzz de l'Estat espanyol. Tots plegats visitaran grans empreses de rellevància internacional i assistiran a conferències en prestigioses universitats com Berkeley o Standford. Finalment, el 6 de novembre, els guardonats hauran de presentar les seves idees de negoci davant un jurat. Els tres millors projectes rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per tal d'accelerar els seus projectes.  Carrasco destaca que l'experiència li ha permès "contactar amb persones especialitzades en la temàtica que volia desenvolupar que m'han ajudat a resoldre tots els dubtes" i a confeccionar "el pla financer", així com altres qüestions vinculades al desenvolupament del negoci.  

Què és?

El seu projecte, 'Ticket App', que està en proves, pretén substituir els tiquets de compra físics en digitals. Alhora, segons Carrasco, és també una xarxa social on "pots donar la teva opinió sobre la compra". A més, proposa a la persona usuària "rutes de compra a través d'ofertes i descomptes, un dels aspectes més innovadors de l'App que volem que triomfi."

El Centre Yuzz Sant Feliu ha reconegut també el segon i tercer millors projectes d'aquest 2015. Així, el segon premi ha estat per a David Pinazo i Natalia García, per 'Mundoikos', i el tercer per a Cristina Cañadas i Estefanía Reina, per 'Kakúaa Way'. Els tres millors projectes locals reben de premi temps d'allotjament (3 mesos, 2 mesos i 1 mes, respectivament) i un pack d'hores (15 hores, 10 hores i 5 hores, respectivament) d'ús de la sala de reunions a l'espai d'emprenedoria i innovació social Co-Work-TIC de Sant Feliu.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix