SEAT continua impulsant la Formula Student Spain

L’empresa automobilística va ser el patrocinador principal de l’esdeveniment aportant suport tècnic i la participació d’enginyers del Centre Tècnic de la companya.

Els joves talents continuen reben el suport de SEAT. Per sisè any consecutiu, l’empresa automobilística patrocina la Formula Student Spain, una competició –dividida en diferents categories- que es va celebrar en el circuit de Barcelona-Catalunya. Van participar un total de 1.700 alumnes d'enginyeria de tretze països integrats en 68 equips que durant un any han treballat en el disseny, desenvolupament i construcció dels seus propis vehicles de carreres. Un jurat va valorar principalment la capacitat d'innovació i la creativitat en el desenvolupament dels vehicles d’un conductor.

Patrocinador
Aquest any, SEAT va ser, una vegada més, el patrocinador principal de l'esdeveniment i aportarà suport tècnic i la participació d'enginyers del Centre Tècnic de la companyia, que van exercir de jutges durant el certamen. La marca va ser, a més, el patrocinador principal de dos equips (ETSEIAT EcoRacing i ETSEIB Motorsport, tots dos de la Universitat Politècnica de Catalunya). Durant els quatre dies de competició, SEAT va estar present en el circuit mitjançant un estand en el qual va organitzar diferents activitats i va mostrar als participants els programes que destina als estudiants i les possibilitats de formar part de l'empresa.

Redacció / Foto: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
123

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix