Sant Feliu passa a formar part de la "Catalonia SmartLab"

És un dels vint-i-dos municipis d’una xarxa de laboratoris urbans que treballen per impulsar les ciutats intel·ligents.

 

Des de la setmana passada, Sant Feliu de Llobregat forma part de la "Catalonia SmartLab", una xarxa catalana de laboratoris urbans que pretén afavorir la prova i validació de solucions i projectes "smart" en entorns reals. Així, el municipi baixllobregatí passa a ser un dels vint-i-dos municipis catalans adherits al projecte. 

Objectiu

Un dels principals objectius de "Catalonia SmartLab" és convertir-se en punt de referència al qual s'adrecin les empreses que cerquen un municipi català per fer proves dels seus projectes smart. En aquest sentit, els promotors de la iniciativa asseguren que és un espai de proves per a productes o serveis que impliquin beneficis per al funcionament dels municipis o dels ajuntaments, però no en un espai de proves de productes ja comercialitzats. Per fer la gestió més àgil s'ha creat una Oficina tècnica que actua com a finestreta única entre les empreses i els ajuntaments. 

"Catalonia SmartLab" és una de les actuacions identificades dins de l'estratègia SmartCAT del Govern català, que pretén convertir el país en una Smart Region de referència internacional per impulsar el desplegament de projectes de ciutats intel·ligents a Catalunya i aconseguir que el país faci una transformació de l'economia  i de la gestió de les ciutats al servei de les persones.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix