Citilab obre el pròxim setembre els clubs de programació, makers i media

Imprimeix

Seran espais de creativitat, independentment del nivell de coneixements dels participants on es fomentarà l'autoaprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes.

Citilab obre a partir d’aquest pròxim setembre els nous clubs de programació, makers i media. Seran espais de creativitat on podrà participar qualsevol persona independentment del seu nivell de coneixements. Als clubs es fomentarà l'autoaprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, sempre intentant que els membres que més coneixement tinguin ajudin els que en saben menys. 

Hi ha previst l’organització de xerrades periòdiques impartides tant per membres del club com per convidats. La idea inicial és dedicar els dimarts de 17.30 a 19.30 al club de programació, els dimecres al club de media i els dijous al de makers, sempre seguint el mateix horari. És en aquestes franges horàries en què els clubs comptaran amb el suport del Citilab però, a més, estarà sempre obert.

Per al club de programació, s’ha pensat dedicar-ho al desenvolupament de videojocs i històries animades. En el club de media s’explorarà nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difussió a partir dels projectes proposats pels participants. Per al de makers, la intenció és fer una màquina CNC, però també hi ha la proposta menys ambiciosa de construir un vehicle autònom per retransmetre esdeveniments en streaming.

La convocatòria serà el pròxim 21 de setembre i ja es pot donar d’alta en el nou Meetup. L’enllaç per formar part de la comunitat: http://www.meetup.com/es/Clubs-Citilab/

Gamejam

Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) organitzen del 18 al 20 de setembre una GameJam. En total 48 hores de disseny i desenvolupament frenètic de videojocs, amb activitats dividides per franges d'edat: de 10 a 16 anys i de 16 anys en endavant. El repte és desenvolupar videojocs que promoguin un estil de vida saludable. La jam es desenvoluparà en paral·lel en diversos països europeus. Els participants tenen, per tant, l’oportunitat de connectar internacionalment. Les inscripcions ja són obertes.

Redacció / Foto: Arxiu