Can Massallera estrena noves pantalles digitals informatives

Imprimeix

Aquest nou canal, que és una prova pilot, difon serveis, campanyes, notícies i activitats de l'Ajuntament de Sant Boi i les entitats locals.

El centre cívic de Can Massallera ja disposa de tres pantalles d'alta definició per difondre serveis, campanyes, notícies i activitats d'agenda de Sant Boi i les que es realitzen a la instal·lació. Les pantalles són una prova pilot que té com a objectiu realitzar una comunicació pròxima i útil a la ciutadania, recolzada en l'ús d'eines tecnològies innovadores. Aquesta nova eina comunicativa vehicula informació d'interès públic generada tant per l'Ajuntament com per les entitats ciutadanes.

Les pantalles digitals són de 48 polzades, dues d'horitzontals i una de vertical. La pantalla vertical mostra els materials informatius de campanyes que es difonen arreu de la ciutat en suports de publicitat exterior com ara opis o marquesines (Summer Experience, Festes de Barri, Dies Bojos, Altaveu..). De les altres dues pantalles, una informa sobre les activitats i els serveis que ofereix el centre cívic Can Massallera i l'altra, sobre els principals esdeveniments i l'agenda de tota la ciutat. També s'hi mostren vídeos i reportatges fotogràfics dels canals municipals a Youtube i Flickr.

Aposta per la Innovació i modernització

L'Ajuntament de Sant Boi està posant en pràctica un nou model de comunicació que implica una aposta per la innovació i la modernització de les eines informatives, amb l'objectiu de guanyar immediatesa i apropar els continguts a les necessitats reals de la ciutadania.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi