El Citilab va acollir una activitat de Prototyping pel projecte europeu PELARS

Imprimeix

Van participar alumnes de l’escola Maristes de Badalona que van realitzar un taller de robòtica situat en diferents taules per després obtenir impressions sobre l'expriència.

Les instal·lacions del Citilab de Cornellà de Llobregat van acollir una activitat pel projecte europeu PELARS. L'objectiu d'aquest projecte és el de desenvolupar escenaris de treball on s'introdueixen tant elements d'avaluació com mètodes d'obtenció de dades que permeten mesurar d'una manera objectiva l'impacte de les TIC en l'educació de les matèries de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques.

Van acudir al Citilab alumnes de l'escola Maristes de Badalona per dur a terme un Prototyping de quina és la millor manera per crear un espai de treball a l'escola. Per això, es van disposar taules de diferents formes (rodona, hexagonal i quadrada) i amb possibilitat de seure o no. Per grups, els alumnes van fer un taller de robòtica situat en diferents taules per després obtenir impressions sobre l'experiència. 

Es fa necessària la creació d'escenaris de treball per a l'ensenyament de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques que disposin d'elements que permetin obtenir dades quantitatives i objectius de com impacten les TIC a l'ensenyament. 

Redacció / Foto: Citilab