El Citilab va acollir una activitat de Prototyping pel projecte europeu PELARS

Van participar alumnes de l’escola Maristes de Badalona que van realitzar un taller de robòtica situat en diferents taules per després obtenir impressions sobre l'expriència.

Les instal·lacions del Citilab de Cornellà de Llobregat van acollir una activitat pel projecte europeu PELARS. L'objectiu d'aquest projecte és el de desenvolupar escenaris de treball on s'introdueixen tant elements d'avaluació com mètodes d'obtenció de dades que permeten mesurar d'una manera objectiva l'impacte de les TIC en l'educació de les matèries de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques.

Van acudir al Citilab alumnes de l'escola Maristes de Badalona per dur a terme un Prototyping de quina és la millor manera per crear un espai de treball a l'escola. Per això, es van disposar taules de diferents formes (rodona, hexagonal i quadrada) i amb possibilitat de seure o no. Per grups, els alumnes van fer un taller de robòtica situat en diferents taules per després obtenir impressions sobre l'experiència. 

Es fa necessària la creació d'escenaris de treball per a l'ensenyament de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques que disposin d'elements que permetin obtenir dades quantitatives i objectius de com impacten les TIC a l'ensenyament. 

Redacció / Foto: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix