Els llibres de la Biblioteca Martorell es podran descarregar per Codi QR

També es podrà adquirir en format EPUB o PDF fent la descàrrega del web www.seebook.ue.

La Biblioteca Martorell serà una de les vint-i-dues de la demarcació de Barcelona que disposarà, a partir d’aquest juny, d’un nou servei de descàrrega gratuïta de sis llibres digitals a través del sistema del Codi QR, disponibles a través d’uns panells a la mateixa biblioteca. També es podran adquirir en format EPUB o PDF fent la descàrrega del web www.seebook.eu. Aquest servei s’ha implantat després de l’acord entre la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Biblioteques de Barcelona i l’empresa Digital Tangible. 

Sis volums de temàtiques variades

Els llibres que es posa a disposició són “obres d’autors emergents i de qualitat, que davant la dificultat econòmica de poder tirar endavant la publicació en format paper, han volgut autoeditar-se els seus llibres i que s’han adherit a promoure la seva obra via digital”, explica la dinamitzadora de la Biblioteca Martorell Josefina Canals. Amb les descàrregues, també s’inclouen continguts extres vinculats amb la creació del llibre, com ara fotos, documents, o capítols descartats.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix