Torna una nova edició del Tecnoestiu al Citilab de Cornellà

Imprimeix

Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està dirigit per als esplais, famílies o grups.

Del 29 de juny al 24 de juliol se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat una nova edició del Tecnoestiu, unes jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les nostres platges, fent un ús senzill i lúdic de tecnologies com les dades obertes i la construcció d’objectes 3D.

Per tal de treballar amb aquestes tecnologies, es faran servir dues eines desenvolupades pel Citilab, BeetleBlocks i Snapi!. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies. Amb Snapi els nens i nenes crearan una aplicació sobre l'estat de les platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que informarà de la bandera que hi ha a cada platja en cada moment i si hi ha presència de meduses o no. A més, els nens també treballaran en el plató del Citilab en el programa Inventa TV.

Redacció / Foto: Citilab