Torna una nova edició del Tecnoestiu al Citilab de Cornellà

Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està dirigit per als esplais, famílies o grups.

Del 29 de juny al 24 de juliol se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat una nova edició del Tecnoestiu, unes jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les nostres platges, fent un ús senzill i lúdic de tecnologies com les dades obertes i la construcció d’objectes 3D.

Per tal de treballar amb aquestes tecnologies, es faran servir dues eines desenvolupades pel Citilab, BeetleBlocks i Snapi!. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies. Amb Snapi els nens i nenes crearan una aplicació sobre l'estat de les platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que informarà de la bandera que hi ha a cada platja en cada moment i si hi ha presència de meduses o no. A més, els nens també treballaran en el plató del Citilab en el programa Inventa TV.

Redacció / Foto: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix