Dos detinguts in fraganti quan robaven en una casa de Sant Esteve Sesrovires

L’acció policial va tenir lloc gràcies a un mosso d’esquadra fora de servei que va observar una persona sospitosa en el jardí de la casa.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir dos homes de 41 i 23 anys, nacionalitat xilena i amb veïnatge temporal a Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili a la localitat de Sant Esteve Sesrovires.

Els fets van tenir lloc el dimarts 5 de maig poc abans de les 11 hores quan un mosso d’esquadra fora de servei va veure un home en el jardí d’una casa en una actitud sospitosa. El mosso d’esquadra va demanar suport policial i quan els agents van arribar van detenir in fraganti l’home, juntament amb un segon individu que sortia de la casa. A tots dos se’ls van comissar diverses eines emprades en els robatoris amb força, com formons, guants, lots, etc.

Els investigadors van poder constatar que el modus operandi utilitzat pels detinguts consistia en accedir als habitatges, escollint cases unifamiliars just en el moment en que no hi havia ningú, entrant mitjançant el forçament de les portes o finestres accessibles des dels jardins. Un cop a l’interior de la casa sostreien joies, diners, telèfons mòbils i aparells electrònics.

Els diferents indicis investigats van permetre a la Unitat d’Investigació de Sant Feliu de Llobregat imputar als detinguts un altre robatori amb força a l’interior d’un altre domicili realitzat el 22 d’abril d’enguany a Corbera de Llobregat.

De les gestions d’investigació realitzades es va poder comprovar que per realitzar els robatoris els detinguts es desplaçaven amb diferents vehicles sempre llogats per tal de dificultar la seva localització.

Posteriorment, els agents van fer una entrada i perquisició, amb autorització judicial, al domicili dels detinguts a Badalona, on van poder recuperar joies, efectes personals i diferents objectes procedents d’altres robatoris.

Finalment, els investigadors van poder comprovar com els detinguts, que tenien un permís provisional de residència al país en qualitat de turistes, havien realitzat diversos enviaments de paqueteria internacional i girs de diners cap al seu país d’origen, amb presumiblement part dels objectes sostrets. Els dos detinguts tenien previst marxar del país el proper 20 de maig.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per a l’altre.

 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix