Els Mossos recuperen una motocicleta i equipament d'alta competició

Imprimeix

Havia estat sostreta a Sant Andreu de la Barca i el seu propietari és un corredor habitual de les curses d’enduro i del ral·li Dakar.

Agents la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir dos joves, de 19 anys i 17 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca i Corbera de Llobregat, com a presumptes autors d’un robatori i furt d’ús d’una motocicleta de competició i de l’equipament complet del pilot.

Els fets van passar el passat 19 d’abril quan el jove major d’edat va sostreure la motocicleta que es trobava carregada a l’interior d’una furgoneta, juntament amb l’equipament personal del pilot per a la pràctica d’enduro. Els investigadors encarregats de fer les indagacions policials van localitzar un possible comprador potencial de la motocicleta sostreta, mitjançant el qual es va poder finalment identificar al responsable del robatori amb força. La motocicleta sostreta va ser localitzada al municipi de Sant Fost de Campsentelles, on l’havia portada qui l’havia sostret amb la intenció de lliurar-la al noi menor d’edat, perquè la pintés totalment d’un altre color, amb l’objectiu d’ocultar el seu origen il·lícit alhora que dificultar la seva localització i va quedar al càrrec de la seva venda.

Fruit de les indagacions policials, el presumpte autor del robatori amb força va ser detingut així com el menor, per la seva col·laboració i encobriment. La motocicleta va ser retornada al seu legítim propietari.

El propietari de la motocicleta és un corredor habitual de les curses d’enduro i participant del ral·li Paris Dakar. La motocicleta és molt característica perquè és un model nou d’aquest any amb molt poques unitats venudes. Cal destacar l’alt preu de l’equipament sostret juntament amb la motocicleta, com és el cas del casc de protecció del pilot, un model del qual només s’han venut dues unitats.

El detingut menor d’edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors. El
detingut major d’edat va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu