Detenen un conductor que circulava sota els efectes de l'alcohol

Imprimeix

Després de fugir del control policial, els Mossos d’Esquadra el van interceptar a Martorell amb una taxa positiva de 0,74mg/l.

Agents de la Policia de la Generalitat–cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Sant Feliu de Llobregat van detenir un conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

La detenció va tenir lloc el passat 6 de maig, al voltant de les 19 hores, durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a la B-224. Els agents van donar indicacions a un turisme per tal que s’aturés, però aquest va fer cas omís i va accelerar bruscament per tal de fugir del control.

El vehicle escàpol, durant la seva fugida, va accedir a l’AP-7 i va conduir temeràriament fent ziga-zagues. Finalment, els agents van aconseguir interceptar-lo  a l’altura del punt quilomètric 586, de la carretera N-IIa, dins del terme municipal de Martorell. El conductor, un home de 35 anys i de nacionalitat espanyola, va donar una taxa positiva de 0’74 mg/l. Per aquest motiu, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Aquest detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Redacció / Foto: Arxiu