La Policia Local d’Olesa deté un jove que tenia una ordre europea de detenció

Imprimeix

El detingut tenia diversos antecedents policials similars i també per homicidi dolós.

La Policia Local d’Olesa va detenir aquest dilluns passat un individu que estava en recerca i captura, i que ha ingressat a presó. Els fets van tenir lloc als volts de les nou del vespre, quan la Policia Local d'Olesa va rebre una trucada telefònica en la qual una ciutadana informava d´una baralla a un supermercat de la població. Immediatament s’hi va desplaçar una patrulla, que va localitzar els dos homes que havien provocat la baralla, sense arribar a fer-se lesions.

Un cop identificats els dos homes que havien participat en la discussió, els agents van comprovar que sobre un d’ells hi constava una ordre de detenció europea. Aquesta persona, de nacionalitat italiana i que respon a les inicials C.S, de 35 anys, va ser detinguda i entregada als Mossos un cop finalitzades les diligències perquè fos posat a disposició judicial.

Segons fonts de la Policia Local, el detingut tenia diversos antecedents policials similars i també per homicidi dolós. El jutjat ha decretat el seu ingrés a presó per delictes contra la salut pública.

Redacció / Foto: Arxiu