Condemna dels autors d'una agressió a un agent d'estacions

Imprimeix

La sentència condemna cadascun dels dos acusats a un any de presó, i a un d’ells al pagament d’una multa i d’una indemnització a la víctima.

Un jutjat de Barcelona ha condemnat per delicte d’atemptat als dos autors d’una agressió a un agent d’estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Olesa de Montserrat. La sentència condemna als dos acusats a un any de presó i a un d’ells al pagament d’una multa, a raó de 3 euros diaris durant un mes, i d’una indemnització de 630 euros a la víctima de l’agressió.

El succés

Els fets es remunten al dia 2 d’agost de 2013, quan els dos condemnats van agredir a l’agent de Ferrocarrils a l’estació d’Olesa de Montserrat. El motiu de l’agressió va ser que anteriorment aquell mateix agent havia denunciat per fets anteriors als acusats a l’estació de Monistrol de Montserrat. Els dos nois van amenaçar verbalment l’empleat d’FGC i un d’ells el va agredir propinant-li diversos cops.

Tal com demanava el Ministeri Fiscal i FGC, la sentència condemna als dos acusats com a autors responsables criminalment d’un delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat i a un d’ells com a autor d’una falta de lesions. Tot i que la sentència condemna a un any de presó per a cadascun d’ells, el jutge ha acordat la suspensió de la pena de presó condicionada al fet que cap d’ells delinqueixi durant un any i es faci efectiva la indemnització establerta.

Redacció / Foto: Arxiu