Cinc joves detinguts per tres robatoris violents al Port Olímpic

Dos eren veïns de Sant Vicenç dels Horts i se’ls acusa d’agredir dues dones i tres homes per sostreure’ls els diners, joies i el mòbil.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí de Barcelona van detenir aquest divendres quatre homes i un dona, d’edats compreses entre els 18 i els 23 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Sant Vicenç dels Horts -dos homes-, Sabadell i Barcelona, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació i un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els fets van succeir la matinada de dijous a divendres a la zona del Port Olímpic de Barcelona. Una patrulla de mossos que estava fent tasques de seguretat ciutadana va ser alertada que dues dones havien patit un robatori violent. Quan la patrulla va contactar amb les víctimes, aquestes els van explicar que entre elles no es coneixien i que no anaven juntes en el moment de patir el robatori. Ara bé, els fets eren similars, quan marxaven de la zona d’oci del Port Olímpic, un grup d’uns deu nois i noies les havien agredit per robar-les. Els autors les haurien fet caure i després les haurien colpejat. A més, un noi que acompanyava una d’aquestes noies també va patir una agressió per part dels autors. Amb la descripció dels nois, diverses patrulles van començar a fer la recerca dels autors.

Mentre la patrulla atenia les dues dones, una tercera víctima es va adreçar als agents i els va informar que ell i tres amics seus,  que encara eren per la zona d’oci del port, també havien patit un robatori violent per part d’un grup de joves. L’home va explicar als agents que s’havien creuat amb els agressors i que aquests els havien ofert droga. Quan l’home i els seus amics la van rebutjar, els nois els van agredir per robar-los.

Minuts més tard, la tercera víctima va rebre una trucada d’un dels seus amics que li deia que estava amb els vigilants de seguretat del Port Olímpic i que tenien retinguts als autors del robatori. Ràpidament, les patrulles que estaven fent recerca es van adreçar a la posició dels vigilants i van comprovar que les persones retingudes corresponien plenament amb la descripció aportada per les diverses víctimes. En l’escorcoll, els agents van trobar en poder dels nois targetes de crèdit i una targeta d’un supermercat de les víctimes i prop de 100 euros. A més, la detinguda portava a sobre un embolcall amb cocaïna i una navalla. Els detinguts van passar dissabte a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
116

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix