Detinguts set lladres per robatoris amb força a domicilis d’Esparreguera

La col·laboració ciutadana i la intervenció de la Policia Local van ser cabdals per a la detenció dels autors.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell en col·laboració amb la Policia Local d'Esparreguera van detenir dos homes de 19 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns d'Esparreguera, com a presumptes autors de dos delictes de robatoris amb força a domicilis d'Esparreguera.

El primer dels robatoris va tenir lloc la tarda del passat dia 12 de març quan els mossos van tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb força a l'interior d'una caseta d'obra que es trobava al mateix pati de la casa on volien accedir els dos lladres a la localitat d'Esparreguera. Dos homes van saltar la tanca perimetral de la casa, d'uns tres metres d'alçada, per tal d'accedir al jardí del domicili. Un cop allà, només van poder accedir a la caseta sense arribar a entrar a l'interior de la casa. El segon robatori va tenir lloc amb el mateix modus operandi durant la tarda del passat 17 de març a la mateixa localitat. Aquesta vegada els propietaris en arribar a casa van veure com dos homes sortien corrents saltant la tanca perimetral. Entre els objectes sostrets pels lladres es trobaven joies i diners en efectiu.Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació policial que va permetre, amb la col·laboració de la Policia Local d'Esparreguera i testimonis dels fets, localitzar i detenir els dos homes com a presumptes autors dels robatoris amb força.Els detinguts, un d'ells amb sis antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

En una altra investigació, agents de la comissaria de Martorell van detenir el passat dia 9 d'abril un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí del Bruc per vuit presumptes delictes de robatori amb força a interior de domicili a la localitat d'Esparreguera.Els fets es remunten al passat dia 23 de març quan els agents van detenir quatre homes presumptament autors de vuit robatoris amb força, i va quedar pendent la detenció del cinquè membre del grup que finalment va ser detingut el passat dijous 9 d'abril.

El modus operandi dels lladres consistia a forçar les portes principals dels pisos desocupats i pendents de vendre i, una vegada a l'interior, sostreien els objectes de valor, majoritàriament electrodomèstics, els quals donaven sortida al mercat de segona mà.Els presumptes autors feien els robatoris utilitzant una furgoneta de lloguer que no van retornar el dia previst, imputant-los a més una apropiació indeguda del vehicle de lloguer. El detingut, amb cinc antecedents policials, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix