Detinguts dos homes quan robaven en un bar d'Esparreguera

Els agents de policia els van localitzar a l'interior del bar amagats darrere unes caixes.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana la comissaria de Martorell conjuntament amb agents de la Policia Local d'Esparreguera van detenir dilluns passat dos homes de 34 i 41 anys, nacionalitat marroquina i veïns de la població d'Esparreguera pel delicte de robatori amb força a establiment comercial, concretament un bar a la mateixa localitat d'Esparreguera.

Els fets van passar la matinada del dilluns 30 de març quan la central telefònica de recepció d'emergències va rebre l'avís d'un testimoni del fet que havia sentit forts cops a la persiana d'un bar i que posteriorment havia vist com dos individus entraven en l'establiment de restauració. Immediatament, dotacions uniformades del Cos de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell i agents de la Policial Local d'Esparreguera es van adreçar al lloc i en arribar van trobar signes evidents de forçament a la persiana de tancament de l'establiment.

Els agents van realitzar una inspecció del local i en el seu interior van trobar, en primer lloc, diverses eines (pota de cabra, martell, tornavisos) susceptibles de ser emprats en els robatoris amb força a establiments. A continuació i en un examen més exhaustiu del local, van trobar a la cuina del bar i amagats darrere d'unes caixes de begudes dos homes que van ser detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força a interior d'establiment comercial.

Els detinguts, amb quatre antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix