Ingressa a presó un home per atracar dues entitats bancàries a Viladecans

El detingut, veí d’Olesa de Montserrat, es disfressava per encobrir la seva identitat i amenaçava amb una arma de foc real les seves víctimes.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a la Unitat Central d’Atracaments (UCA) amb la col·laboració de la Policia Local de Viladecans van detenir un home de 40 anys, veí d’Olesa de Montserrat i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de dos atracaments a entitats bancàries.

La investigació es va iniciar el 6 de març d’enguany quan els agents van saber que s’havia produït un atracament en una entitat bancària de Sant Boi de Llobregat. L’atracador usava elements de disfressa per evitar ser identificat i va intimidar els treballadors amb una arma de foc. Des d’un primer moment els investigadors van treballar amb la hipòtesi que es tractava d’un atracador reincident. És per això que van centrar la investigació en la recerca d’atracadors reincidents que estaven en llibertat en el moment dels fets, fins que van identificar un sospitós que encaixava amb el l’autor, tot i que no tenia domicili conegut. Va ser el 9 de març quan hi va haver un atracament en una altra sucursal bancària, en aquest cas localitzada a Viladecans. L’autor, de nou, va disfressar-se per no ser reconegut i va intimidar les víctimes amb una arma de foc.

Un vianant, que va observar el que succeïa dins la sucursal, va alertar la Policia Local de Viladecans i els agents van aconseguir aturar l’autor quan sortia de l’establiment. En el moment de la detenció els policies locals van intervenir una arma de foc real carregada que l’atracador duia a la mà i, a més, també van localitzar diversos objectes que havia usat per disfressar-se.

Gràcies a aquesta detenció in fraganti feta per la Policia Local  de Viladecans els mossos van poder comprovar que el detingut es tractava de la mateixa persona que buscaven i que podria estar relacionada amb el primer atracament.  Finalment, diversos testimonis del primer atracament van reconèixer l’autor i junt amb altres indicis els agents van poder denunciar el detingut pels dos atracaments.

El detingut, que acumulava diversos antecedents per atracaments, va passar a disposició judicial el 10 de març i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix