La comarca perd cinc persones a l’accident de l’Airbus A330 al sud de França

Dues d’elles estaven vinculades a la Bayer de Sant Joan Despí i les altres tres eren de l’empresa Weismüller de Sant Just Desvern.

Entre les 150 víctimes de l’avió Aribus A320 de la companya alemanya Germanwings s’ha pogut confirmar que hi havia cinc persones vinculades a dues empreses instal·lades al Baix Llobregat. L’aeronau, que realitzava el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf (Alemanya), va desaparèixer dels radars en la regió dels Alps de l’Alta Provença i es va estavellar prop la localitat de Barcelonnette, al sud de França.

D’aquests cinc morts, hi viatjava un treballador i la dona d’un altre empleat de la Bayer de Sant Joan Despí, mentre que els altres tres eren joves enginyers de l’empresa Weismüller, de Sant Just Desvern, dedicat a la fabricació de components per a la tecnologia de connexió elèctrica. Formaven part d’una vintena de treballadors i directius que anaven a Alemanya per motius professionals, molts d’ells per assistir a la gran fira de la indústria alimentària que començava ahir dimarts a Colònia, a uns 50 quilòmetres de Düsseldorf.

Condol dels alcaldes

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, es va posar en contacte amb l'empresa Bayer, a la qual ha expressat les seves condolences i suport, tot posant-se a la disposició de treballadors i familiars. L'alcalde ha decretat també que les banderes de l'edifici consistorial onegin a mig pal en senyal de dol. Avui es farà un minut de silenci.

 

L'Ajuntament de Sant Just Desvern també expressa el seu condol i solidaritat als familiars i amics de les 150 víctimes mortals de l'accident de l'avió Airbus-320. Avui dimecres, 25 de març, a les 12 del migdia es farà un minut de silenci, davant l'Ajuntament, en senyal de dol per a les víctimes d'aquest tràgic accident aeri.

 

 

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix