Desmantellen tres punts de venda i cultiu de droga al Baix Llobregat

Fruit de tres actuacions dels Mossos d’Esquadra i Policia Local es detenen a Sant Feliu i Cervelló tres persones relacionades amb tràfic de substàncies estupefaents i s’imputa una altra a Sant Vicenç dels Horts.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir dos homes de 27 i 32 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Feliu de Llobregat com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues a Sant Feliu de Llobregat.

La investigació es va iniciar després que la policia va tenir coneixement que des d'un domicili s'estaria distribuint substàncies estupefaents. Arran d'aquesta investigació, el jutge va autoritzar una entrada i escorcoll al domicili el passat dia 26 de febrer, on es van localitzar 73 grams de marihuana, 17 grams de cocaïna, 456 grams d’haixix i 6 grams d'èxtasis. El preu de les substàncies estupefaents intervingudes en el mercat il·lícit és d'aproximadament 4.100 euros. Un dia després, el passat dia 27 de febrer els agents van localitzar i detenir els dos homes que vivien en el domicili per un delicte de tràfic de droga. Una vegada els detinguts van passar a disposició judicial el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Operació conjunta

En un altre operatiu policial, agents de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat conjuntament amb la Policia Local de Cervelló van detenir el passat dia 26 de febrer un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervelló per un presumpte delicte contra la salut pública a Cervelló.

La investigació es va iniciar un dia abans quan agents de la Policia Local de Cervelló van detenir dues persones a les quals van comissar 2,9 kg d’haixix, una balança de precisió i un llistat fet a mà amb anotacions numèriques de presumptes vendes de substàncies en un carrer de la Urbanització Granja Garcia de Cervelló.Arran d'aquestes detencions, agents de la comissaria van poder localitzar una casa a prop d'on van ser detingudes aquestes dues persones, on s'adreçaven compradors per adquirir droga.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van demanar al jutge un registre i escorcoll del pis investigat per tal de comprovar si a l'interior d'aquest trobaven més indicis relacionats amb una presumpta activitat delictiva. L'escorcoll va permetre localitzar 62 plantes de marihuana en procés de creixement, 300 grams de marihuana en procés de deshidratació per vendre, així com un revòlver de fogueig i una pistola tipus tàsser. Davant els fets els agents van detenir l'home que vivia al domicili com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Imputat per delicte contra la salut pública

En una altra actuació contra el cultiu de marihuana, agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van imputar un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Vicenç dels Horts un delicte contra la salut pública.

En l'escorcoll i registre policial al domicili, la policia va comissar 74 plantes de marihuana i 150 grams de marihuana en procés de deshidratació per a vendre al detall, motiu pel qual els agents van acabar imputant un delicte contra la salut pública a l'encarregat de la plantació. L'imputat haurà de declarar en seu judicial quan sigui requerit pel jutge.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix