Detinguda a Martorell per anar beguda mentre conduïa contra direcció

També va ser detingut al Prat de Llobregat un veí de Viladecans per excés de velocitat.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir la matinada, al punt quilomètric 169 de l’AP-7, al terme municipal de Martorell, una dona de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Molins de Rei, per un presumpte delicte de conducció temerària i per conducció sota els efectes de l’alcohol.

Minuts abans de l’una de la matinada, es van rebre diverses trucades d’usuaris de la via que alertaven d’un vehicle que anava circulant en sentit contrari per l’autopista B-23, en sentit Tarragona pels carrils que van direcció a Barcelona. Una primera trucada va informar que es va creuar amb el turisme, a l’alçada d’Esplugues i posteriorment un altre conductor va informar que va veure el vehicle a l’alçada de Molins de Rei.

Els agents de trànsit, per evitar un accident de conseqüències greus, van començar a fer una retenció dinàmica  de la circulació amb el vehicle policial a l’AP-7, en sentit Barcelona, passat el peatge de Martorell. Moments després van veure de lluny com s’apropava en sentit contrari, pel carril ràpid, un vehicle. Els agents van deixar el trànsit retingut, van avançar la seva posició i van intentar aturar el vehicle amb senyals lluminoses, acústiques i megafonia, però el vehicle va fer cas omís als avisos dels agents, va sobrepassar la dotació policial i va continuar en sentit contrari.

Els agents van realitzar un canvi de sentit ràpidament per intentar aturar el vehicle abans que arribés a la retenció de vehicles i es produís un accident frontal. Finalment van poder tancar la trajectòria del vehicle infractor mitjançant el vehicle policial i la tanca viona, sense que es produís cap accident. La conductora, que va quedar detinguda, va ser sotmesa a les proves de detecció alcohòlica i va donar una taxa penal de 0’70 mg/l d’aire espirat, quasi el triple de la taxa permesa legalment que és de 0’25 mg/l.

A 199 km/h per l’autovia C-31

En una altra actuació de la mateixa matinada, també agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van imputar al punt quilomètric 199 de l’autovia C-31, al terme municipal de El Prat de Llobregat, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Viladecans, per un presumpte delicte d’excés de velocitat penalment punible. Els agents van detectar el seu vehicle circulant a 199 km/h en un tram per on havia de circular a 80 km/h, sobrepassant la velocitat permesa en 119 km/h, motiu pel qual van instruir diligències penals adreçades al jutjat de l’Hospitalet de Llobregat.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix