Els Mossos detenen a Pallejà dos homes per tràfic de cocaïna

En el moment de la detenció van intentar desfer-se de part de la droga que tenien a casa llençant-la per la finestra.

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van detenir dos homes de 40 i 43 anys, de nacionalitat portuguesa i equatoriana i veïns de Pallejà, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents.

Els fets van passar el passat dimecres 28 de gener quan dotacions policials dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts, d'investigació de Sant Feliu de Llobregat i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius van realitzar una entrada i escorcoll en el domicili dels dos detinguts.

Davant la presència policial els homes van intentar ràpidament desfer-se de part de la droga que tenien a casa, llençant per la finestra un paquet que contenia 17,5 grams de cocaïna, el qual va poder ser recuperat per les dotacions policials que van intervenir en l'operatiu. A l'interior del domicili també es van localitzar 77,5 grams de marihuana, d'un valor aproximat de 1.500 euros.

En el domicili també es va comissar una balança de precisió, embolcalls i altres estris destinats a la venda al detall de les substàncies estupefaents així com 7.000 euros fraccionats en bitllets de 50 euros, presumptament procedents de la venda al detall de les drogues que es realitzava en el domicili objecte de la intervenció policial.

Els detinguts, que acumulen cinc antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix