Detinguts dos lladres per robatoris amb força a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

La col·laboració ciutadana va ser cabdal per tal de poder detenir els lladres i relacionar-los amb els cinc robatoris que s’havien produït a la zona.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir dos homes de 18 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca i El Bruc, com a presumptes autors de cinc delictes de robatoris amb força a domicilis a la localitat de Sant Andreu de la Barca.

Els fets van passar durant el passat mes de gener, entre els dies 11 i 19, quan en aquest municipi es van registrar diversos robatoris amb força a interior de domicili amb la particularitat que totes les cases afectades estaven situades en un radi molt proper i que els lladres haurien utilitzat el mateix modus operandi per accedir-hi.

Fruit de les investigacions policials, es va tenir constància que els autors dels robatoris forçaven les finestres d’alumini amb una palanca, la qual cosa els permetia accedir a l’interior.Posteriorment, els mossos, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder identificar els presumptes autors dels fets que van acabar detinguts els passats dies 27 i 28 de gener en els seus domicilis.

Els detinguts, amb 11 antecedents tots dos per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu