Detenen al responsable d'una plantació de marihuana a Cervelló

Els Mossos d'Esquadra van localitzar un total de 476 plantes i el preu de venda al mercat il·lícit superaria els 125.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van detenir un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervelló per un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Les actuacions policials es van iniciar arran de l’avís de la Policia Local de Cervelló en detectar la forta olor a marihuana que provenia d’una casa on residia l’home finalment detingut i traspassà aquesta informació als Mossos de Sant Vicenç dels Horts.

Les comprovacions policials posteriors van permetre constatar el cultiu de marihuana, per la qual cosa es va detenir l’home que residia a la casa d’una urbanització de Cervelló i s’encarregava de tenir cura de la plantació. La detenció es va produir el dimecres 21 de gener quan els mossos van aturar a Sant Vicenç dels Horts un vehicle procedent de la casa en qüestió, amb tres ocupants en el seu interior. L’escorcoll del turisme va permetre el comís d’un total de 5,6 quilograms de marihuana que duia en el seu interior, motiu pel qual es va detenir al conductor del turisme que era el cuidador de la casa.

L’endemà, 22 de gener, es va fer una entrada voluntària al domicili i a l’interior de la casa els mossos van trobar una plantació de marihuana, tipus hivernacle, on es van localitzar un total de 476 plantes de marihuana de diferents mides, amb un pes total de 126 quilograms, amb un valor de venda en el mercat il·lícit que superaria els 125.000 euros. A més, a l’interior de la casa també es va trobar extractors, làmpades, pantalles reflectants i altres estris necessaris per al cultiu interior de la marihuana, així com una balança de precisió, altres instruments emprats al pesatge i distribució de la marihuana, dues armes curtes detonadores i una arma blanca de grans dimensions, tipus matxet.

Tanmateix, la inspecció realitzada a l’interior del domicili ha permès imputar al titular de la casa per un delicte de defraudació de subministraments bàsics, per considerar que ha defraudat durant més d’un any a les companyies d’electricitat, aigua i gas.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten més detencions relacionades amb aquesta plantació de marihuana. El detingut, el qual té quatre antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix