Detenen quatre homes per cremar el vehicle d'una policia local a Pallejà

La col·laboració ciutadana i la intervenció de la Guàrdia Urbana van ser cabdals per a la detenció dels autors per part dels Mossos d'Esquadra.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir quatre homes d’edats compreses entre els 24 i 25 anys,  nacionalitat espanyola i amb domicili a Pallejà i Barcelona com a presumptes autors d’un delicte de danys en calar foc a un vehicle a Pallejà.

Els fets es remunten al passat 31 d’agost quan en aquest municipi es va produir un incendi en un turisme propietat d’una agent de la Policia Local de Pallejà quan es trobava estacionat en una zona reservada a aquest cos policial, a pocs metres de la comissaria. A més, el foc es va estendre i va afectar un vehicle policial estacionat just davant del turisme i un altre estacionat al darrere. També va afectar a mobiliari urbà, un arbre i a la façana de l’edifici que es trobava just al davant on es trobaven els vehicles estacionats. El valor dels danys produïts va ascendir a uns 30.000 euros.

De manera immediata, agents de la Policia Local de Pallejà van sospitar que aquest incident podria estar relacionat amb una actuació que va succeir el dia anterior, on agents de la Policia local van aturar un vehicle i van sancionar administrativament al conductor per conducció temerària. Durant l’actuació els ocupants del vehicle van amenaçar els agents. Es dóna la circumstància que en aquesta actuació va participar l’agent propietària del vehicle incendiat.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació amb la finalitat d’esbrinar les persones que podien estar al darrere d’aquest incendi intencionat i gràcies a la col·laboració ciutadana i a la policia local es va obtenir informació que va resultar cabdal per identificar els autors dels fets. El passat 21 de gener la investigació va donar els seus fruits i agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir els presumptes autors en els seus domicilis de Pallejà i Barcelona.

Els detinguts han passat a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Un d’ells era el conductor sancionat per conducció temerària, li consten nombrosos incidents relacionats amb actes incívics, d’ordre públic, conduccions temeràries en via urbana, danys intencionats al mobiliari urbà, persecucions i denúncies per amenaces.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix