Mossos i la Policia Local detenen dos homes per tràfic de cocaïna a Martorell

Imprimeix

Els agents van localitzar-los en el seu vehicle vint-i-cinc embolcalls de droga preparada per a la seva venda en un control de pas.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell conjuntament amb agents de la Policia Local de Martorell van detenir dos homes de 48 i 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents.

Els fets van passar el passat divendres dia 16 de gener quan dotacions policials dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell conjuntament amb efectius de la Policial Local realitzaven un control de pas a la localitat de Martorell i en aturar un vehicle i fer-li un escorcoll preventiu varen localitzar un total de 25 embolcalls d'una substància blanca que va donar positiu als reactius de contrast de cocaïna, així com diversos bitllets fraccionats amagats a l'interior del vehicle.

Arran de la quantitat de substància estupefaent localitzada i a la seva preparació per a distribuir-la en petites dosis els agents van detenir els dos ocupants, als quals els consten cinc antecedents policials anteriors per fets de la mateixa tipologia delictiva.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Redacció / Foto: Arxiu