Roben un banc a Cornellà pel mètode de l'encastament d'un cotxe

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra detenen a Santa Coloma de Cervelló un conductor que va fugir després de donar positiu en un control d’alcoholèmia.

Segons ha pogut saber La premsa del Baix, aquesta matinada, a dos quarts de tres, dos individus han encastat un cotxe robat que conduïen en una sucursal de CatalunyaCaixa de l’Avinguda Pablo Picasso nº 8 de Cornellà de Llobregat -foto-. Després de sostreure els diners del caixer automàtic, els atracadors s’han donat a la fuga amb un altre cotxe robat.

La nostra publicació també ha tingut coneixement que dissabte passat, 10 de gener, els Mossos d’Esquadra van detenir un conductor de nacionalitat espanyola i de 21 anys que s’havia donat a la fuga després de realitzar un control d’alcoholèmia dels Mossos a la carretera BV-2002 en el terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. Els fets es van produir a les quatre de la matinada. En un primer control -després que els agents van aturar el conductor que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol- va donar el resultat de 0,93 mg/l que superava amb escreix la tassa legal de 0,25 mg/l. Durant l’interval de temps entre el primer i segon control, l’individu va decidir fugir, tot i que va ser interceptat i detingut posteriorment pels agents de la policia autonòmica.

Redacció / Foto: La Premsa del Baix