Detenen in fraganti un home quan anava a assaltar una benzinera de Viladecans

Imprimeix

L’arrestat és veí de Gavà i està relacionat amb quatre robatoris més comesos en benzineres de la comarca durant les darreres setmanes.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gavà quan es disposava a cometre un atracament en una benzinera de Viladecans. Se li imputa un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa a establiment comercial i se’l relaciona amb quatre atracaments més.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 18 hores quan una patrulla d’investigació de paisà, en el marc d’un dispositiu de vigilància i prevenció de robatoris amb intimidació, va detenir l’home tot just quan es disposava a realitzar un robatori violent amb arma blanca a una benzinera ubicada a la ciutat de Viladecans. El detingut portava a sobre l’arma blanca, un ganivet de grans dimensions amb la qual cometia els robatoris amb intimidació.

L’atracador realitzava els robatoris a les benzineres quan no hi havia clients a la zona de la caixa i, amb la cara coberta per no ser identificat, amenaçava a la caixera amb el ganivet perquè li lliuressin els diners en efectiu que hi havia en aquell moment a la caixa i ràpidament marxava corrent de la benzinera. 

Fruit de la investigació policial, els mossos van poder imputar al detingut quatre robatoris més amb violència i intimidació comesos amb arma blanca durant les tres darreres setmanes a benzineres ubicades a les ciutats veïnes de Castelldefels i Viladecans.

Els investigadors no descarten que el detingut pugui estar relacionat amb més  robatoris amb intimidació a establiments comercials.

Al detingut, al qual li consten diversos antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà el dimarts 18 de novembre qui va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà