Desmantellat el punt de venda d'heroïna més actiu de Cornellà

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra detenen cinc persones vinculades al pis on es venia la droga.

La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat han detingut tres homes i dues dones, de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 19 i 45 anys com a presumptes autors de delictes contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

Les detencions efectuades el passat 29 d'octubre han permès desmantellar el principal punt de venda d'heroïna de Cornellà de Llobregat, un domicili que s'havia convertit en un lloc de compravenda diària regentat per una parella amb antecedents en delictes contra la salut pública i que havia generat moltes queixes veïnals a causa de l'elevat nombre de toxicòmans presents a la zona. Anteriorment, l'any 2012,  aquest punt de venda ja es va desmantellar en una altra operació dels Mossos d'Esquadra però darrerament havien reprès l'activitat delictiva en el domicili.

Els traficants adquirien la droga a la localitat de Vendrell i diàriament realitzaven viatges per comprar l'heroïna. La persona que els hi subministrava la droga en aquella població, un home de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, va estar implicat en l'operació antidroga realitzada la setmana passada per efectius de la comissaria de Mossos del Vendrell en la qual es van intervenir 72 quilos d'heroïna, el comís més gran d'aquesta droga realitzat l'any 2014 a l'Estat espanyol.

Durant l'entrada i perquisició en el domicili dels detinguts a Cornellà de Llobregat es van comissar substàncies estupefaents, de tall i bàscules de precisió emprades per a la venda de la droga. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Cornellà de Llobregat que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra