Una empresa d’Esparreguera rep 700 quilos de cocaïna en un contenidor

Els Mossos d’Esquadra, que investiguen el seu origen, van tenir coneixement dels fets a partir de la trucada d’un treballador d’aquesta companyia ubicada al Baix Llobregat.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal han iniciat una investigació policial després que el passat 4 de novembre a les 10 del matí rebessin una trucada d’un treballador d’una empresa logística d’Esparreguera  en la qual detallava que després d’accedir al contingut d’un dels contenidors, que recepcionen habitualment per raó de la seva activitat comercial, al seu interior hi havia localitzat diverses bosses d'esport que contenien paquets amb una substància que, donada la seva aparença,  es podia tractar de cocaïna.

Agents la Divisió d’Investigació Criminal van revisar  el contingut  del contenidor i hi van localitzar divuit bosses d'esport a l’interior de les quals hi havia disset paquets que contenien una substància blanquinosa que les anàlisis posteriors van acreditar que es tractava de cocaïna. El pes de cada paquet es situava al voltant dels dos quilos i el pes brut total de la droga vorejava els 700 quilos.

Efectius de l’Àrea Central de Crim Organitzat dels Mossos d’Esquadra investiguen per quines circumstàncies ha arribat la droga en aquesta empresa i per identificar i detenir els responsables de l’enviament. 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix