Dos detinguts per una temptativa de robatori a una casa de Sant Vicenç

L’home és de nacionalitat marroquina, veí de la mateixa localitat, mentre que la dona és espanyola i resideix a Molins de Rei.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van detenir ahir al vespre un home de nacionalitat marroquina, de 30 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts i una dona de nacionalitat espanyola, de 45 anys i veïna de Molins de Rei, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del robatori tot just quan els detinguts es disposaven a forçar l'entrada de la casa. La ràpida actuació policial va permetre detenir-los quan intentaven marxar del lloc després d'haver detectat la presència policial, així com recuperar l'estri que estaven utilitzant per a serrar els pivots d'entrada de la porta principal de l'immoble amb la intenció d'accedir al seu interior. 

Els detinguts es troben a dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix