Un home entra a presó per robar en deu domicilis de Martorell i Abrera

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra han recuperat i retornat als seus propietaris la major part dels objectes que havia sostret.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir un home de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Martorell, com a presumpte autor de deu delictes de robatori amb força a les poblacions de Martorell i Abrera.

Els fets es remunten a partir de la segona quinzena del mes d’agost, quan es va detectar un increment de robatoris amb força a interior de domicili a les citades poblacions. El mètode emprat en tots els casos era el mateix: l’home escollia finestres posteriors dels domicilis per accedir-hi i les forçava fent palanca.

Davant d’aquests fets, els Mossos van posar en marxa un dispositiu preventiu de robatoris amb força. El passat 12 de setembre van rebre un avís d’un possible robatori amb força a la localitat de Martorell. Un cop al lloc dels fets, els agents van poder detenir in fraganti el lladre. En el moment de la detenció l’arrestat portava a sobre diverses joies i material informàtic. Un cop va passar a disposició judicial, el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Posteriorment, agents d’investigació van poder relacionar l’home amb diversos robatoris amb força ocorreguts en setmanes anteriors. En un dels casos, en concret el passat dia 20 de setembre, es va rebre una trucada d’un testimoni  que manifestava que estaven robant en un domicili de Martorell. En l’arribar al lloc els agents van detectar com l’autor dels fets fugia corrents de la finca després d’observar la presència policial  i finalment  es va poder escapolir de l’acció policial.

Davant d’aquesta evidència, el passat 23 de setembre es va poder localitzar l’home i se’l va detenir en el moment en què intentava agafar un tren. En l’entrada i escorcoll practicada al domicili de l’arrestat s’hi van localitzar diverses joies, ordinadors portàtils i aparells informàtics, presumptament sostrets. El detingut va passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Martorell, que en va decretar l’ingrés a presó.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra