Detenen quatre homes per robar begudes alcohòliques a Sant Andreu

Un agent de Mossos d’Esquadra fora de servei va detenir 'in fraganti' els presumptes lladres de nacionalitat romanesa.



Un agent de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell que es trobava fora de servei va detenir, el passat dilluns 1 de setembre, quatre homes, entre 33 i 58 anys de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona i Sant Andreu de la Barca, com a presumptes autors d’un delicte de furt en un supermercat de Sant Andreu de la Barca.

L’acció policial es va produir al voltant de les nou del vespre en un supermercat de Sant Andreu de la Barca. L’agent va observar que quatre homes guardaven un gran nombre d’ampolles alcohòliques a l’interior del seu vehicle. Minuts més tard va veure com un dels quatre homes entrava de nou al supermercat i posteriorment sortia amb més ampolles.

L’agent va trucar als seus companys per demanar ajuda però va veure que el cotxe arrancava per marxar i el va aturar. Minuts més tard, va arribar una patrulla de Policia Local de Sant Andreu de la Barca i, posteriorment, diverses dotacions de Mossos d’Esquadra de Martorell.

A l’interior del vehicle s’hi va trobar una gran quantitat de begudes alcohòliques amb anelles de seguretat que no van ser efectives, ja que els presumptes lladres duien unes bosses forrades per evitar ser descoberts en silenciar l’alarma. El valor de les begudes supera el 700 euros. Els quatre detinguts acumulen 14 antecedents per fets similars.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix