Presó per a un home que va apunyalar un altre i va envestir un patrulla dels Mossos

El detingut, veí d’Abrera, tenia sis antecedents, alguns d’ells per accions similars.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Martorell van detenir un home de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Abrera com a presumpte autor dels delictes d’atemptat a agents de l’autoritat, conducció temerària, danys i lesions.

Els fets van ocórrer cap a les 21:30 hores del 18 de juliol quan es va rebre avís de l’apunyalament d’un home que es trobava a l’interior d’un bar a la població d’Abrera. Va ser una dotació de la Policia Local d’aquell municipi la primera que va arribar al lloc dels fets i va auxiliar en primera instància la víctima, un home que havia rebut un tall a l’orella i una punyalada al gluti, després de discutir amb un altre home, l’autor material de l’apunyalament segons manifestacions dels diferents testimonis.

La informació recollida pels policies, que ja coneixien l’agressor pels antecedents policials que té al municipi, així com les indagacions realitzades per les unitats de seguretat ciutadana del cos de Mossos d’Esquadra van permetre conèixer la identitat, lloc de residència així com la matrícula del vehicle amb què l’agressor havia fugit del lloc dels fets.

El dispositiu de tancament policial destinat a localitzar el vehicle i al seu conductor va permetre la seva ràpida localització, però quan se li va donar avís perquè s’aturés, el conductor, lluny de fer-ho, va incrementar notablement la velocitat amb l’objectiu de fugir de la policia. Finalment i després que el conductor realitzés una conducció temerària a gran velocitat amb perill manifest per a la resta d’usuaris de la via, va col·lidir de forma intencionada amb una patrulla dels Mossos que participava en la seva persecució, ferint als dos mossos amb caràcter lleu.Posteriorment l’home encara va intentar sortir del vehicle i continuar la fugida a peu, circumstància que van impedir els agents, que immediatament el van detenir.

Durant l’escorcoll preceptiu al detingut se li va comissar una peça de substància estupefaent motiu pel qual se li va denunciar administrativament.La prova d’alcoholèmia realitzada al detingut va donar positiu en la primera prova però davant la impossibilitat tècnica de realitzar la segona prova va optar per sotmetre’s a la prova de contrast amb l’analítica de sang.

Redacció / Foto: Sant Andreu TV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix