Un mort per accident laboral a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Per causes que es desconeixen, el treballador s’ha precipitat des d’una altura de cinc metres quan estava fent tasques de manteniment d’una empresa.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell han rebut l’avís d’un accident laboral en el qual una persona hauria resultat morta. Els fets s’han produït quan un treballador es trobava realitzant tasques de manteniment a l’empresa on s’ha produït l’accident. Per causes que es desconeixen, el treballador s’ha precipitat des d’una altura aproximada de cinc metres. L’avís de l’accident l’ha donat un altre treballador de l’empresa.

Les dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques desplaçades fins al lloc han realitzat maniobres mèdiques de recuperació, que no ha estat possible i han certificat la mort del treballador precipitat. La víctima mortal és un home de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barberà del Vallès.

En la gestió de l’accident han participat tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues de bombers i dues dotació del SEM (una d’elles l’helicòpter medicalitzat).

Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia corresponent i del Departament d’Empresa i Ocupació d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Redacció / Foto: Arxiu