Detingut a Barcelona un multireincident per fer estrebades a gent gran

L’home de nacionalitat marroquina i veí de Sant Vicenç dels Horts tenia nou antecedents per fets similars.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Gràcia amb la col·laboració d’agents de la Unitat Regional d’Instrucció d’Atestats (URIA) van detenir un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Vicenç dels Horts per un presumpte delicte de robatori amb violència, lesions i per una falta d’apropiació indeguda.

Els agents es trobaven fent tasques de prevenció quan van veure un home  que en perseguia un altre fins aconseguir aturar-lo per un braç. Els agents s’hi van apropar i l’home els va explicar que el jove acabava d’estrebar un collaret del coll d’una dona gran i que l’havia tirat per terra. En aquell moment una dona coixejant va apropar-se als agents confirmant la versió de ciutadà i reconeixent el jove que li va fer l’estrebada. Després de denunciar els fets els agents van contactar amb un indicatiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal que portés la dona a visitar-se a l’Hospital.

En l’escorcoll del jove els agents van trobar un telèfon mòbil amb nombrosos contactes de gent danesa. Aquests indicis van portar als agents a fer comprovacions sobre la procedència del telèfon mòbil. Finalment, els mossos van saber que el telèfon li havia estat sostret a una dona feia poques hores. La víctima explicava que un home en bicicleta li havia estirat la bossa de mà i que encara no havia tingut ocasió de posar la denúncia però que ho faria aviat. El jove, a qui li consten nou antecedents per fets similars, va ser detingut pels agents per delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions i per apropiació indeguda.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix