Detinguda una dona especialitzada en furts a dones d’edat avançada

Simulava demanar signatures per una associació de nens discapacitats i aprofitava la distracció de la víctima per sostreure-li les seves pertinences.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell van detenir una dona de 24 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Barcelona com a presumpta autora d’un delicte de furt i falsificació documental a la localitat d’Esparreguera.

Els fets van succeir el mateix dia 2 de juny al matí quan agents de la unitat d’investigació van observar com la presumpta autora dels fets s’apropava a una dona d’edat avançada i li demanava que signes uns papers. Habitualment aquestes persones demanen signatures per ajudar a suposades associacions sense ànim de lucre amb l’objectiu d’apropar-se a les víctimes i sostreure’ls joies o diners.

En aquell moment la detinguda va abraçar la víctima i li va començar a fer petons, aprofitant aquell per estirar la cadena d’or que portava la dona al coll. Els agents van actuar immediatament i amb el suport d’una dotació uniformada van aconseguir aturar i detenir l’autora del delicte.

En posterioritat els agents van comprovar que la suposada associació per a la qual demanava signatures no existia. A més, es va constatar que a la persona detinguda li constava una ordre pendent de detenció emesa pel Cos Nacional de Policia de Múrcia per fets similars en aquesta localitat. La detinguda que tenia nombrosos antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix