Presó per a dos homes per haver comès tres robatoris en domicilis del Baix Llobregat

Imprimeix

Es va detenir una tercera persona, també relacionada amb els fets i els dos empresonats.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell van detenir tres persones com a presumptes autores de tres robatoris amb força comesos a Sant Andreu de la Barca i Cornellà de Llobregat.

Els robatoris van tenir lloc el divendres 4 d’abril. Una noia menor d’edat, resident a Sant Andreu de la Barca, va poder enregistrar amb el seu telèfon mòbil, dos homes que havien entrat a casa seva amb la clara intenció de robar-hi. Al veure’s sorpresos van marxar a corre cuita malgrat, en la fugida, també va poder gravar el vehicle que van emprar.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell es va fer càrrec de les actuacions i uns dies després, concretament el 9 d’abril va localitzar, al Prat de Llobregat, el vehicle amb el que van fugir els lladres. En el moment en què els mossos van veure com dos homes pujaven al cotxe, van identificar-se com a policies i van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Quan els van escorcollar, els van trobar una bossa de plàstic amb diverses joies a dins, les quals, presumptament, provenien de dos robatoris que van haver-hi a Cornellà de Llobregat, també durant la nit del 4 d’abril. A banda, hores més tard, van detenir una tercera persona relacionada amb aquests fets, ja que era la propietària del turisme.

Després de declarar en seu judicial els dos homes, de nacionalitat xilena i 19 i 26 anys respectivament, van ingressar a presó.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell