Ingressa a presó un multireincident especialitzat en robatoris a pisos

Ha estat arrestat deu vegades en els darrers vuit mesos i sempre actuava a les poblacions de Vallirana i Cervelló.
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Vicenç dels Horts han detingut un home de 32 anys, d’origen magrebí i veí de Vallirana, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior habitatge.

Els fets van succeir la matinada del passat 28 de març quan la policia va rebre avís d’un possible robatori amb força a una casa a la població de Cervelló. Les patrulles desplaçades fins al lloc van observar una finestra de l’immoble trencada i quan van accedir a l’interior, durant la inspecció ocular van localitzar el presumpte autor del robatori amb força amagat sota el llit d’una de les habitacions de la casa.

L’home detingut tenia deu antecedents per robatoris amb força comesos en els darrers vuit mesos i sempre a les poblacions de Vallirana i Cervelló. Després de passar a disposició judicial ha ingressat a presó.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix