Detinguts al Prat tres autors de robatoris a la sortida de discoteques

Imprimeix
Van emprar la violència per robar a les víctimes i van arribar a atropellar a un dels testimonis dels robatoris.
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació de les comissaries de Cornellà i Gavà han detingut a El Prat de Llobregat tres homes de 22, 24 i 26 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de la mateixa ciutat, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació i un robatori amb força de vehicle a motor.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat diumenge 9 de març quan quatre homes van sostreure un turisme a El Prat de Llobregat amb el qual van anar fins a Cornellà on van fer un primer robatori amb violència i intimidació a dues noies que sortien d’una discoteca d’aquella ciutat. Els hi van sostreure les bosses de mà i els telèfons mòbils.

Després d’aquest primer robatori els ocupants del turisme sostret van anar a Castelldefels i allà van fer un altre robatori amb violència a un altre grup, en aquest cas de quatre noies, que sortien d’una discoteca de Castelldefels. També els van robar les bosses de mà i els telèfons mòbils.

Els autors dels robatoris no van dubtar en utilitzar la violència i la intimidació per tal de cometre aquests robatoris, exhibint armes blanques per amenaçar les noies al primer robatori així com quan van colpejar fortament a la cara d’una de les víctimes i van atropellar a una testimoni que els va interpel·lar al robatori de Castelldefels, tal com van recollir càmeres de seguretat properes al lloc dels fets.

Després de cometre els robatoris i les lesions a les víctimes, els autors van fugir i finalment van abandonar el vehicle sostret al principi de la nit a la mateixa ciutat de El Prat de Llobregat, cremant-lo al barri de Sant Cosme.

Les investigacions realitzades pels membres de les Unitats d’Investigació de Cornellà i de Gavà van culminar el passat dia 27 de març amb la detenció dels tres joves veïns de El Prat de Llobregat, com a presumptes autors materials dels robatoris i de les lesions que va patir una de les víctimes quan va ser atropellada. La investigació continua oberta per tal d’identificar una quarta persona presumptament implicada en els robatoris violents.

Els detinguts tenen entre tots tres 20 antecedents per fets similars i després de passar a disposició judicial, el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de El Prat de Llobregat, va decretar l’ ingrés a presó d’un dels detinguts i la llibertat amb càrrecs de la resta.

Redacció / Foto: Arxiu