Presó per un home que robava en pisos dels seus veïns

Imprimeix
Era veí d’Olesa de Montserrat i en el moment de la detenció estava intentat vendre via internet, en un conegut portal de compra-venda, 39 dels objectes sostrets.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olesa de Montserrat com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a interior de domicili, dues faltes d’apropiació indeguda i una falta d’estafa.

Els fets van tenir lloc en el període dels dos últims anys, el detingut disposava de claus dels domicilis valent-se del fet d’haver estat president de la comunitat de la finca. Les víctimes van començar a sospitar d’un veí quan els van començar a faltar diversos objectes de casa seva, i no hi havia cap signe d’intrusió a les portes. Entre els objectes sostrets hi havia joies, diners, aparells electrònics, instruments musicals i càmeres de fotografia. Per tot plegat, un dels veïns va instal·lar una càmera de vídeo a l’interior de casa seva que gravava mentre aquest no hi era. En una d’aquestes gravacions es va poder visualitzar com l’expresident de la comunitat accedia a l’interior del domicili i sostreia diversos objectes. Per aquest motiu quatre dels veïns que van trobar a faltar objectes de casa seva van posar en coneixement dels Mossos aquests fets, van poder identificar i detenir el presumpte autor dels fets. En el moment de la detenció el presumpte autor estava intentat vendre via internet, en un conegut portal de compra-venda, 39 dels objectes sostrets, a més de portar a sobre tres targetes de crèdit de les quals ell no era el titular.

Els mossos van realitzar una entrada al domicili del detingut, on es van localitzar part dels objectes que havien estat sostrets en els quatre robatoris denunciats. Les joies sostretes van ser venudes a diferents establiments de vendes de joies del Baix Llobregat i recuperades posteriorment.

El detingut va passar a disposició judicial de Martorell, que posteriorment va decretar l’ingrés a presó provisional.

 
Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra