Els Mossos detenen dues persones per robatori amb força a Abrera

Imprimeix
Eren de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Vicenç dels Horts.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir diumenge passat dos homes de 19 i 20 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Vicenç dels Horts, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força i un de furt.

Aquests fets van tenir lloc la matinada a Abrera, mentre les víctimes que van patir els robatoris dormien. Els presumptes autors van accedir, en un cas, dins una caseta de fusta que tenia la víctima al seu jardí i van sostreure diverses eines amb un valor aproximat de 500 euros. L’altre robatori es va produir a un garatge privat d’un domicili i se’n van endur dues bicicletes i un últim furt al traster d’un hort emportant-se’n electrodomèstics i diverses eines de treball. Els objectes recuperats van coincidir perfectament amb marca i model amb els denunciats per les víctimes.

Les víctimes, en adonar-se d’aquests fets al matí, ho van posar en coneixement dels Mossos, que van finalitzar les tasques d’investigació amb la identificació i detenció, el mateix dia, dels presumptes autors. La detenció es va realitzar en col·laboració amb la Policia Local d’Abrera. Els dos presumptes autors tenen antecedents policials per fets similars i van passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Que