La Policia Local d’Abrera deté el presumpte autor d'un homicidi a Esparreguera

L’agressió es va produir en una empresa situada al polígon industrial Olana del municipi d’Esparreguera.
Passades les tres d’aquesta tarda, els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havia produït una agressió en una empresa situada al polígon industrial Olana del municipi d’Esparreguera. Immediatament diverses patrulles es van adreçar al lloc. En arribar, van localitzar un home amb diverses ferides de gravetat. Tot i la rapidesa amb la qual van actuar els serveis mèdics, no se li va poder salvar la vida.

Amb la descripció que van facilitar els testimonis de l’agressió, la policia autonòmica van iniciar la recerca de l’autor dels fets. També es va alertar a les policies locals dels municipis propers, que es van afegir al dispositiu. Pels volts de les cinc de la tarda, la Policia Local d’Abrera va informar que acabaven de localitzar un home que els va manifestar ser l’autor de l’agressió, per la qual cosa el van detenir. Seguidament, els policies locals van lliurar el detingut a diverses patrulles de mossos que ja es trobaven a la zona. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud es va fer càrrec del cas per esclarir com es van produir els fets.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix